DIY držač za britvice

Neki dan sam napokon uhvatila malo slobodnog vremena i detaljnije se pozabavila organizacijom kupaonskog ormarića.

Finalni izgled kupaonice vidjet ćete, nadam se, uskoro. Nedostaju još neki detalji koje nikako da riješimo. :/

Kao što sam napisala u prošlom postu o organizaciji kupaonskog ormarića, za spremanje stvari važno je iskoristiti sve raspoložive površine (prostor između polica, tj. visinu ormarića, unutarnju stranu vrata i sl.). Meni je na polici baš nedostajalo još malo mjesta za spremanje britvica pa sam odlučila iskoristiti vrata. Na netu sam pronašla fotku ovog simpa proizvoda (ne znam može li se ovako nešto pronaći u našim trgovinama). Enivej, sinula mi je ideja da bih nešto slično tome mogla i sama napraviti i to od stare bočice acetona. :)

DIY držač za britvice

Daklem, za ovaj mini projekt trebat će vam: stara bočica, škare ili skalpel, olovka i ravnalo (po potrebi) te čičak traka ili obostrano ljepljiva traka.

Sam je postupak prilično jednostavan. 

Bočici skinete naljepnicu i dobro je očistite, a zatim škarama ili skalpelom odrežete gornji dio (onoliko koliko procijenite da vam treba). 

Ako niste sigurni hoćete li uspjeti odrezati ravno, pomognite si olovkom i ravnalom. 

Na kraju na držač zalijepite malo čičak ili ljepljive trake i to je to!

DIY držač za britvice


Držač ne morate koristiti samo za čuvanje britvica, u njega možete staviti i četkice za zube ili što god vam padne na pamet.

Ništa, nadam se da vam se sviđa ova ideja i da ćete i sami nešto slično pokušati napraviti. A usput i malo reciklirati. ;) ;)

Za druge jednostavne DIY organizatore, čekirajte ovaj post.

Uživajte mi u vikendu! 

Oznake: , , ,