Obilazak našeg minimalističkog stana

Kao i što sam naslov kaže, ovog ću vas petka provesti našim minimalističko uređenim stanom. :) Stan inače ima cca 37 kvadrata što ga svrstava u manje stanove, ali je za dvoje odraslih ljudi i bebicu sasvim dovoljan.

Pojedine dijelove stana već ste vidjeli u određenim postovima, no budući da se uskoro selimo (kad ćete čitati ovaj post, vjerojatno ćemo se već preseliti), željela sam fotkati sve prostorije i objediniti ih na jednom mjestu - meni kao podsjetnik na predivno vrijeme provedeno u njemu i hrpu organizacijskih projekata, a vama kao inspiraciju. Imala sam ja još mnošto ideja za organizaciju i uređenje, ali one će pričekati neko drugo vrijeme i mjesto.

Bez mnogo daljnjeg objašnjavanja, krenimo s obilaskom. :)


Obilazak minimalističkog stana

Odmah na ulasku je malo predsoblje gdje ostavljamo cipele i kapute. S desne je strane kupaonica, s lijeve spavaća i dječja soba, a ravno su kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak (spavaća soba i dnevni boravak su inače bili jedna prostorija, ali smo je odvojili zidom od knaufa).

Ulaz u stan

Predsoblje se sastoji od ormara za cipele, kukica za vješanje kaputa i kišobrana te držača za ključeve, a preuredili smo ga početkom ove godine (o mejkoveru možete čitati ovdje i ovdje). Moram priznati da su ormar za cipele i veeeeeliko ogledalo vrlo praktični. :)


malo-predsoblje


Kraj kukica za vješanje kaputa i kišobrana su vrata za kupaonicu. Kupaonica je uređena u bijelo-plavoj kombinaciji, a više o organizaciji kupaonskog ormarića i same kupaonice možete pročitati ovdje i ovdje. Iako prilično mala, uspjela je zadovoljiti naše potrebe.

Mala kupaonica
Nasuprot kupaonice je spavaća i dječja soba, uređena u bijeloj, smeđoj, krem i crvenoj boji. O njezinoj preobrazbi možete čitati ovdje.

Zajednička spavaća i dječja soba

Krevetić

Komoda za preslvačenje bebe


Kao što je vidljivo na prvoj fotki, iz predsoblja se ulazi u kuhinju i blagovaonicu, a zatim i u dnevni boravak. Kuhinja se "prostire" na dvije strane - s jedne su elementi, a s druge šank. Što se sve krije u ladicama i ormarićima možete pogledati ovdje.

Mala kuhinja

Iza šanka je mala blagovaonica u kojoj su smješteni stol i četiri stolca + dva barska stolca za šank. :)

Mala blagovaonica

Mala blagovaonica

I na kraju, mali dnevni boravak... Od blagovaonice se može "odvojiti" staklenim vratima, ali ona su većinom otvorena. U dnevnom boravku smješteni su kutna garnitura, stolić, ormar s policama za knjige i radni stol. O organizaciji polica za knjige i radnog stola možete čitati ovdje i ovdje.

Mali dnevni boravak



Radni stol

I to je to! Malo, ali slatko (barem se nadam). Ovaj će mi stančić definitivno nedostajati, ali veselim se renovaciji kuće i novim organizacijskim projektima. :)

Sviđa li se i vama naš stančić? Koja vam je prostorija najljepša?

Oznake: , ,