DIY podložak za čaše od FIMO mase

Prije nekoliko mjeseci pisala sam o organiziranju radnog stola i tada je jedna čitateljica spomenula kako osim svega nabrojanog u postu, na stolu uvijek mora imati i podložak za čašu. Budući da u zadnje vrijeme i ja stalno nešto pijuckam, odlučila sam napraviti svoju verziju podloška.

Nakon pronalaska mnoštva inspirativnih fotkica na Pintrestu, odlučila sam se za izradu podloška od FIMO mase. Prošle sam godine napravila preslatku posudicu za držanje nakita pa sam već imala sav potreban materijal.

DIY podložak za čaše od FIMO mase

Postupak izrade vrlo je sličan izradi posudice pa za detaljnije upute definitivno pročitajte linkani post. :) Ovog sam puta koristila bijelu, sivu i rozu boju (koju sam dobila miješanjem crvene i bijele), a nakon valjanja loptice, masu sam izrezala u oblik šesterokuta iliti heksagona. Rub sam, umjesto crnim, obojala srebrnim markerom.

DIY podložak za čaše od FIMO mase

I to je to! Jednostavni, a prilično simpatični podložak za čaše je gotov. :) Naravno, vi prilikom izrade podloška ne morate koristiti "mramorni" efekt (možete ga ostaviti u jednoj boji) niti se zaustavljati samo na jednom komadu. Desetak komada ovakvih podložaka zapravo bi činilo zgodan rođendanski poklon.

Kako vam se sviđa ovaj podložak? Jeste li već radili s FIMO masom?

Oznake: , , , , ,