petak, 22. siječnja 2016.

DIY stalak za nakit

petak, 22. siječnja 2016.
Organizacija nakita ponekad može biti nezgodna, posebno ako imate hrpu ogrlica i lančića koji se zapetljaju baš kad vam se žuri na posao. Ako pak i nemate mnogo ogrlica, vjerojatno želite da vam budu organizirane i lako dostupne. U svakom slučaju, današnji će vam post pomoći u tome.


Daklem, za izradu ovog stalka za nakit (ogrlice) trebat će vam samo dvije stvari koje 100% već imate kod kuće: vješalica za odjeću i kvačice za rublje. :)

DIY stalak za nakit - pribor


Postupak je brz i jednostavan - kvačice prikačite na vješalicu, vješalicu objesite na zid ili u ormar, a ogrlice na kvačice. I to je to!

DIY stalak za nakit - izrada

Dodatan savjet: Ako koristite drvene vješalice i kvačice, možete ih obojati akrilnim bojama ili ukrasiti salvetnom tehnikom. Pustite mašti na volju! :)


Kako vi organizirate svoje ogrlice? Pišite mi...

Broj komentara: 6:

 1. predobra fora :D ja bih samo sve da je drveno, ili samo kvačice drvene :) moje ogrlice nisu organizirane XD imam ih u ruksaku, torbicama, kupaoni, kaos, ova ideja bi mi dobro došla :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala! Vješalica i kvačice mogu biti bilo kakve, meni su ove baš bile pri ruci, a i pasale su mi u ormar gdje mi je inače stalak obješen. :-)

   Izbriši
 2. Ovo mi je jedan od omiljenih postova, a sve sam ih procitala! Jako prakticno, lako i primenjivo. A bas sam skoro menjala neke vesalice pa sad imam nekoliko starih koje mogu da upotrebim i verovatno cu i da isprobam ovo :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Kradem ideju!
  Samo jos smisliti kamo ih povjesati...

  OdgovoriIzbriši

Organizirajte se! © 2014