Vjenčanje, vjenčanje - zahvalnice za goste

Iako je od vjenčanja prošlo nekoliko mjeseci, danas sam s vama odlučila podijeliti izradu zahvalnica za goste. Kao što sam spomenula u prošlim postovima o vjenčanju (možete ih pročitati ovdje i ovdje), isplati se sam napraviti pozivnice, ukrase za goste, ali i zahvalnice.

Nisam željela klasične zahvalnice s fotografijom, nego nešto jednostavno i slatko, a korisno. :) Odluka je pala na staklenke s medom!



Daklem, za izradu će vam trebati:

1. korak
Najprije u programuzaobraduteksta osmislite tekst i dizajn vaše poruke. Inspiraciju potražite onlajn, u časopisu ili pitajte prijateljicu. Ja sam se odlučila za jednostavnu porukicu: "Ljubav je slatka..." s našim imenima i datumom vjenčanja.


2. korak
Dizajn i bjelkasti sjajni papir odnesite u tiskaru, a staklenke s poklopcima k pčelaru. U tiskari će vam sve lijepo i izrezati, a pčelar će vam napuniti staklenke. Ako imate manje vjenčanje i kvalitetni printer ovo možete napraviti i kod kuće, ali ja sam se odlučila za prvu opciju jer bi izrezivanje devedesetak kartica i punjenje devedesetak staklenki predugo trajalo.


3. korak
Od paus papira izrežite kvadratičasti oblik koji odgovara dimenzijama staklenke. Odrežite odgovarajući komad bijele trake, a karticu s porukom probušite na sredini lijeve strane.


4. korak
Provucite traku kroz rupicu na kartici. Paus papir stavite na poklopac, malo pritisnite i zavežite traku. Najbolje je najprije napraviti čvor, a onda zavezati mašnu. Ako niste vješti u vezanju mašne, definitivno pogledajte ovaj jednostavni video


Namjestite papir, traku i karticu i to je to! Nešto drugačija zahvalnica za goste je spremna. Zar nije slatka? :)



P.S. Ako vas zanimaju točne dimenzije staklenke, papira i trake slobodno pitajte...

Oznake: ,