Lista božićnih darova za ljubitelje planiranja + darivanje ("Ženski rokovnik")

Apdejt (23.12.2016.): Darivanje završeno!

Stiže nam lagano božićna atmosfera... Prošle sam godine napravila listu božićnih darova za ljubiteljice organiziranja, a danas ću vam pokazati što bi sve oduševilo ovisnice o planiranju! Ako je vaša prijateljica, sestra, mama (ili vi same) jedna od njih, onda je ovo pravi post za vas + na kraju vas čeka jedno iznenađenje. ;)
Božićni darovi za ljubiteljice planiranja (Ženski rokovnik)

Daklem, krenimo onda redom... Klik na ime proizvoda odvest će vas na stranicu prodavača.

Božićni darovi za ljubitelje planiranja
























1. Rokovnik (ŽENSKI ROKOVNIK): prva i osnovna stvarčica koja treba ljubiteljici planiranja. Ako imate vremena i volje, planer možete izraditi i same. U svakom slučaju, osmijeh na licu primateljice dara bit će zagaranitiran.

2. Olovka (LIMES): rokovnik/planer treba nečim i ispuniti, zar ne? Na tržištu postoji priličan izbor raznih olovaka - od običnih grafitnih preko kemijskih pa sve do posebnih markera. Za koju se god opciju odlučili, važno je jedino da ne propušta preko papira. Meni je ova olovka baš zanimljiva jer je u jednom pakiranju i kemijska i tehnička. :)

3. Bojice (ŽENSKI ROKOVNIK): osim kvalitetne olovke, za ispunjavanje rokovnika/planera (ili bojanje bojanke) dobro dođe i set kratkih drvenih bojica.

4. Žig (ŽENSKI ROKOVNIK): dostupan je u rozoj i plavoj boji (postoji i crni, ali je trenutno rasprodan). Fora fraze definitivno će rokovnik/planer učiniti zabavnim.

5. Ukrasna traka (JOGGLES.COM): tzv. washi trake pravi su hit među ljubiteljicama planiranja, a ova savršeno pristaje uz rokovnik. Ne morate ih naručivati onlajn, veliki izbor postoji i u našim trgovinama.

6. Naljepnice (eBAY): slično kao žigovi i ukrasne trake, i naljepnice mogu služiti samo za ukrašavanje rokovnika/planera, ali ako su u obliku određenih simbola, zamjenjuju pisanje.

7. Samoljepljivi blokić (NARODNE NOVINE): ljepljivi papirići uvijek su korisni, a dostupni su u različitim bojama, veličinama i oblicima.

8. Spajalice označivači: ovo je jedan DIY poklon kojeg je vrlo jednostavno napraviti, a efektno izgleda.

9. Pernica (ITC MALOPRODAJA d.o.o): srebrna metalna pernica s pregradom odličan je izbor za čuvanje dodataka planeru.

10. Šalica s natpisom: planiranje je najbolje uz šalicu omiljenog pića, bila to kava, čaj ili vruća čokolada. Ovakva bi personalizirana šalica zato bila idealni dar. :) Ako vam se sviđa natpis kojeg sam napravila, skinite ga ovdje, a onda ga dajte izraditi u neku od tiskara koje se time bave.

I to je to! Popis božićnih darova za sve ovisnice o planiranju. A sad obećano iznenađenje!!

Darivanje
Da u ovom postu o darovima samo ne čitate, odlučila sam vas razveseliti jednom sitnicom, rokovnikom iz popularne kolekcije "Ženskih rokovnika". Radi se o prekrasnom ljubičastom rokovniku za sve kreativke (br. 1 u gornjem popisu darova), a ako već niste kliknule na link, ovdje pročitajte sve o njemu! Nadam se da vam se nagrada sviđa. :)

Pravila darivanja:
1. Lajkajte stranicu "Organizirajte se".
2. Podijelite objavu na svojem profilu pod opcijom javno (public).
3. U komentarima označite minimalno dvije osobe.

U darivanju mogu sudjelovati sve čitateljice iz RH (mogu se uključiti i one iz susjednih zemalja ako im ne smeta što je rokovnik na hrvatskom jeziku), a otvoreno je do 22.12.2016. u 23:59 h.

Za osvajanje nagrade trebate ispuniti sva tri koraka. Dobitnicu ću izabrati putem random.org.

Ime dobitnice bit će objavljeno ispod ovog posta i na mojoj Fejs stranici 23.12.2016., zato pozorno pratite! Darivanje nije sponzorirano (niti je ikako povezano s Fejsom), a ja snosim troškove poštarine.

I to je (sad stvarno) to! Jedino bih još molila sve kolegice blogerice da podijele ovaj post ili objavu pa da i njihove čitateljice imaju priliku osvojiti rokovnik. :) Puno sreće!

Apdejt (23.12.2016.): Rokovnik je osvojila Sara Profeta! Čestitam!

Oznake: , , , , ,