Uređenje spavaće sobe (1. dio)

Nakon postova o uređenju kupaonice, koje možete pročitati ovdje i ovdje, na red je stigla i spavaća soba!

Na treći dio o uređenju kupaonice još ćete malo pričekati, ali nadam se da će sve uskoro biti gotovo. :)

Renovacija kuće - spavaća soba - prije

Daklem, slično kao i kupaonica, i spavaća je soba zapela u sedamdesetima. Ova je prostorija dugo vremena bila skladište za neželjene stvari, a kasnije ju je suprug prenamijenio u nešto funkcionalniju prostoriju sklepavši je od starog regala, starog pisaćeg stola i dva kauča. Ovako je to izgledalo prije nekoliko dana (nakon što smo maknuli stari namještaj i postavili radijatore):

Renovacija kuće - spavaća soba - prije
Tri kuta sobe


Kao što možete vidjeti, soba je prilično velika i ima potencijala! ;) Da bi zasjala u punom ruhu, naš je plan učiniti sljedeće:

Slično kao i s uređenjem kupaonice, mislim da ćete jednostavno pretpostaviti za koje je poslove zadužen suprug, a za koje moja malenkost, ha ha ha. Neki od ovih poslova već su obavljeni, a neki tek čekaju na red (sve ćete vidjeti u drugom dijelu, bez brige).

U glavi imam viziju o budućem izgledu sobe, ali još nisam u potpunosti razradila detalje pa ću ovdje okačiti samo jednu fotku koja me posebno inspirirala (vidjet ćemo kako će te moje ideje izgledati u praksi, ha ha ha).

Renovacija kuće - spavaća soba - inspiracija
{Izvor}


Nego, par pitanja za vas, dragi čitatelji: Kako neutralizirati onaj tzv. brodski pod na desnoj strani sobe (vidljiv na drugoj i trećoj fotki u kolažu)? Bojanjem? Što biste stavili na prozore, s obzirom da su ispod njih radijatori? Cijenila bih vašu pomoć. ;)

Unaprijed zahvaljujem! Uživajte mi u vikendu...

Oznake: , ,