petak, 13. svibnja 2016.

DIY podložak za čaše od FIMO mase

petak, 13. svibnja 2016.
Prije nekoliko mjeseci pisala sam o organiziranju radnog stola i tada je jedna čitateljica spomenula kako osim svega nabrojanog u postu, na stolu uvijek mora imati i podložak za čašu. Budući da u zadnje vrijeme i ja stalno nešto pijuckam, odlučila sam napraviti svoju verziju podloška.

Nakon pronalaska mnoštva inspirativnih fotkica na Pintrestu, odlučila sam se za izradu podloška od FIMO mase. Prošle sam godine napravila preslatku posudicu za držanje nakita pa sam već imala sav potreban materijal.

DIY podložak za čaše od FIMO mase

Postupak izrade vrlo je sličan izradi posudice pa za detaljnije upute definitivno pročitajte linkani post. :) Ovog sam puta koristila bijelu, sivu i rozu boju (koju sam dobila miješanjem crvene i bijele), a nakon valjanja loptice, masu sam izrezala u oblik šesterokuta iliti heksagona. Rub sam, umjesto crnim, obojala srebrnim markerom.

DIY podložak za čaše od FIMO mase

I to je to! Jednostavni, a prilično simpatični podložak za čaše je gotov. :) Naravno, vi prilikom izrade podloška ne morate koristiti "mramorni" efekt (možete ga ostaviti u jednoj boji) niti se zaustavljati samo na jednom komadu. Desetak komada ovakvih podložaka zapravo bi činilo zgodan rođendanski poklon.

Kako vam se sviđa ovaj podložak? Jeste li već radili s FIMO masom?

Broj komentara: 6:

 1. Podlozak super izgleda! Svidja mi se ovaj geometrijski oblik u kombinaciji sa mramornim efektom! Ja jako dugo nisam nista radila sa fimo masom, ali prije sam ju puno koristila, vecinom za plagove koje je kod nas tada bilo tesko naci ili za razne perlice! Super ideja! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti, ideja nije moja, našla sam je na Pintrestu, ali me toliko oduševila da sam je morala isprobati! 😊

   Izbriši
 2. Odlično izgleda :) nikada nisam ništa radila od fime mase, ali ovo mi izgleda kao jednostavan početak :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. fimo*
   btw, gdje ju kupuješ? isplati li se naručivat s ebaya? (sve bih samo naručivala haha)

   Izbriši
  2. Hvala, da, nije teško, probaj. 😊 FIMO masu sam kupila u dućanu NB Hobby (valjda sam dobro ime zapamtila, ugl imaju svoju stranicu). Ne sjećam se cijene, ali meni je trebala mala količina pa nisam puno istraživala gdje je povoljnije tako da ne znam za ebay. Vjerojatno bi se isplatilo da se baviš, npr. izradom nakita i trebaju ti velike količine.

   Izbriši
 3. Hvala, baš sam pogledala stranicu, zbilja super stvari imaju, moram otići tamo uskoro :) već vidim da neću znati što odabrati :)

  OdgovoriIzbriši

Organizirajte se! © 2014