Omiljeni predmeti za organizaciju

Danas bih s vama željela podijeliti nekoliko svojih omiljenih rješenja za organizaciju i odlaganje stvari. Ovi predmeti nisu superfensi, ali su cjenovno povoljni, dostupni prosječnom stanovniku i odlično obavljaju svoj posao. :) Pa krenimo onda redom... Klik na ime proizvoda odvest će vas na stranicu prodavača.

Rješenja za organizaciju i odlaganje stvari

1. SAMLA kutija (IKEA): Plastična i prilično čvrsta. Može se kupiti u dvije boje - crnoj i prozirnoj, sa i bez poklopca (poklopac se dodatno naplaćuje). Crne kutije koristim za odlaganje prljavog rublja, a prozirnu za spremanje brašna (kruh radim kod kuće pa pri ruci uvijek imam vreću od 10 kila). :) Cijena: 19,90 kn.

2. Organizator/polica (eBay): Postolje je plastično, a nogice metalne i mogu se savinuti. Čvrsta, ali na njoj ipak ne držim teške predmete. Koristim je u kuhinji, tj. za organiziranje posuđa. Odlična stvar za bolje iskorištavanje prostora, posebno ako imate visoke kuhinjske elemente. Moja je inače bijele boje i platila sam je nešto manje nego što je ova na fotki. Cijena: 6,37 $.

3. KASSETT kutije s poklopcem (IKEA): Kartonske, s metalnim obrubom, ali vrlo čvrste. Nažalost, više ih ne mogu pronaći na stranicama IKEA-e pa ne znam jesu li ih povukli iz prodaje ili trenutno nisu dostupne. Uglavnom, klikom na ime kutije možete vidjeti ostalu ponudu sličnih IKEA-inih kutija s poklopcem. Koristim ih za organizaciju pribora i predmeta za izradu dekoracija. Cijena: cca 25 kn/2 komada.

4. RIALA kukice (Jysk): Najbolje kukice na svijetu! :) Plastične, ali odlično drže. Možete ih kupiti u bijeloj, crnoj i sivoj boji, a u jednom su pakiranju tri komada. Koristim ih na nekoliko mjesta u stanu, a neka od njih možete vidjeti ovdjeovdje i ovdje. Cijena: 10 kn.

5. ORDEX košare za ormar (Lidl): Metalne i vrlo čvrste. Mogu se kupiti u bijeloj i srebrnoj boji. Nisu u stalnoj Lidlovoj ponudi, ali ove sam ih godine vidjela dvaput. Slično kao i polica pod brojem 2, odlične su za iskorištavanje prostora. Koristim ih u kuhinji za organiziranje tanjura i u ormaru za organiziranje donjeg rublja i čarapa. Cijena: 39,90 kn/2 komada.

6. Košara (Emmezeta): Simpatična crveno-bijela košara. Materijal je nekako kartonski, ali je prilično čvrsta. Presvučena tkaninom. Koristim je za čuvanje kruha, a kupila sam je na sniženju od 50%. Cijena: 39,90 kn.

7. Plastični spremnici (Offertissima): Offertissima ima odličan izbor plastičnih spremnika, a imam ih desetak - u svim bojama i veličinama. Svojim mi šarenilom svaki put izmame osmijeh na lice, ha ha ha. Ove s fotke koristim za spremanje krušnih mrvica i grisa. Cijena: ovisi o veličini, ali za spremnik srednje veličine ne prelazi 20 kuna (barem koliko se sjećam).

I to je to! Sviđa li vam se moj izbor predmeta za organizaciju? Kakve organizatore vi koristite?

Oznake: