petak, 9. siječnja 2015.

Tri najdraže blogerice/youtuberice

petak, 9. siječnja 2015.
U današnjem vam postu želim predstaviti svoje najdraže blogerice, odnosno youtuberice. :) Većinom pratim strane blogove i kanale i to one vezane za organiziranje (zbilja? :P), čišćenje, uređenje doma i DIY projekte. Iako volim pročitati/pogledati sve što mi iskoči na popisu za čitanje/gledanje, njihovim se postovima i videima ipak najviše veselim.

Pa, krenimo...

Vjerojatno moja najdraža blogerica. Obožavam njezin način pisanja, smisao za organiziranje i dekoriranje te prekrasne fotografije. Mislim da bih u njih mogla buljiti satima... Velikaaa inspiracija! Posebno se veselim nadolazećem preuređenju kuhinje.

Ako ne znate kako očistiti štednjak, pećnicu, tave ili bilo što drugo što vam padne na pamet, svakako se pretplatite na njezin kanal. Profesionalka u čišćenju, jednostavna i simpatična. Voli soda bikarbonu i ocat (definitivno me navukla na korištenje prirodnih sredstava za čišćenje), a tu i tamo se u videima pojavi i njezin čudni susjed, he he...


Kreativna, energična i duhovita. Iako za sebe često kaže da je lijena :), njezina je kuća uz troje djece uvijek uredna. Voli DIY projekte, posebno preuređivanje starog namještaja. Sviđaju mi se i njezine tematske večere i druge zanimljive aktivnosti za djecu.


Kao što sam spomenula, pratim i druge blogove/kanale slične tematike, ali ove tri dame jednostavno obožavam. I mislim da sam pročitala/pogledala sve živo što su objavile.

Nadam se da ćete i vi škicnuti njihove stranice (ako ih već ne pratite) i iskoristiti neki od njihovih savjeta. Ili pak samo sliniti nad fotografijama... :P

Koje blogove i kanale vi pratite? Tko vas oduševljava svojim pisanjem ili savjetima?

Nema komentara:

Objavi komentar

Organizirajte se! © 2014