DIY pano za organiziranje podsjetnika, uspomena, motivacijskih izreka...

Ovog sam petka s vama odlučila podijeliti DIY projektić kojeg sam osmislila i napravila još dok sam živjela u roditeljskoj kući. Uvijek mi se sviđalo to što mi je u sobi radni stol okrenut prema zidu jer sam tako na njega mogla stavljati svakakve stvarčice. :) Znam da mnogi ljudi ne vole gledati u zid kad su za radnim stolom, ali meni se to činilo jako praktično. 

Daklem, o čemu se radi? O panou, odnosno ploči za organiziranje podsjetnika, uspomena, motivacijskih izreka... Ameri bi rekli buletin bord, a u nedostatku bolje hrvatske riječi, koristit ću riječ pano.

Za izradu ovakvog jednog DIY panoa, trebat će vam stariizubijanipodložakzapisanjestartridesetgodina ili neka podloga, npr. drvena; škare; obostrano ljepljiva traka ili još bolje, pištolj s vrućim ljepilom; tkanina; traka i  fensi pripadače.


1. korak
Odrežite tkaninu tako da vam sa strane viri još nekoliko centimetara materijala kojeg ćete, naravno, zalijepiti pomoću ljepljive trake ili vrućeg ljepila.2. korak
Kad ste zalijepili krajeve tkanine, narežite trake na željenu dužinu, ovisno o veličini podloge. Ja sam koristila dvije duže i četiri kraće. Pazite da ostavite dovoljno trake za ljepljenje.


3. korak
Iskrižajte trake prema želji, sjecišta pričvrstite pribadačama i zalijepite krajeve traka.I to je to! Na sredini panoa još samo pričvrstite traku pomoću kojeg ćete ga objesiti na zid. Uživajte u svojem novom panou... :)


Ako imate kakvih pitanja, slobodno me pitajte u komentarima... :)

Oznake: , , , ,