Time (Butter)flies

Za ovaj sam post pripremila jedan brzi i jednostavni DIY dekorativni projekt. Naime, zid u blagovaonici činio mi se prilično prazan - na njemu je bio jedino sat. Iako ne volim mnogo stvari koje vise na zidovima, ipak sam nekako željela upotpuniti taj prostor.

Inspiraciju sam opet pronašla onlajn (ovog puta Jutjube, ne Pintrest, hehe). Daklem, za ovaj brzi projekt trebat će vam:

Najprije odlučite koje motive želite na svom zidu pa ih pronađite onlajn i isprintajte ili ih pak nacrtajte. Budući da sam u dekoraciju htjela ukomponirati sat, odlučila sam se za leptire.


Izrezala sam dva označena leptira i ocrtala ih na drugom kartonu kako bih dobila potreban broj leptira.


Odlučila sam se za šest malih leptira i jedan veliki te sam ih nakon ocrtavanja izrezala. S obzirom da sam imala samo bijeli karton, a željela sam da leptiri budu crni, poprskala sam ih crnom bojom. Koristila sam Happy Color sprej (nout tu self: iako se šest leptira čini malo, nemoj ih prskati u stanu, lesn lrnd). Nakon što se leptirići osuše, savinite ih kako bi dobili 3d efekt. Na svaki leptir zatim stavite malo ljepila i zalijepite ga na zid.


I to je to - projektić Time (Butter)flies je gotov!


Vrlo jednostavno, jeftino i brzo. Idući petak očekujte post o hm.... vidjet ćemo, nemam još ništa u planu. :) Čitamo se...

Oznake: , ,